64 85 13 93 mail@kappendrup.dk

Adgangskontrol

+45 64 85 13 93

English visitor?

Click here for English information about our mobile admittance control:

Adgangskontrol med personregistrering til dit behov

Kappendrup ApS har udviklet et unikt adgangskontrolsystem, der skaber sikkerhed og overblik på enhver lokation. Vores mobile adgangskontrol med person- og timeregistrering kan tilpasses til mange forskellige behov, der med fleksibel konfiguration kan give dig nøjagtig det situationsoverblik, du har brug for. Du får overblik over hvem, der befinder sig på lokationen, samt hvornår de har gjort det og i hvor lang tid. Og ved nød- eller kontrolsituationer får du straks en opdateret liste over de personer, der befinder sig i det berørte område – endvidere tæller kontrolsystemet løbende ned, så det er hurtigt at overskue tilbageværende personer ved en evakuering.

Adgangskontrollen fungerer nemt for både bruger og operatør, der virker som traditionelle sikkerhedssystemer fra bygninger. Brugeren skal derfor blot scanne sit udleverede adgangskort (RFID-kort) og gå igennem kontrolsystemet. Det er således ikke nødvendigt at instruere brugerne i systemet – det er i forvejen velkendt for dem. Operatøren vil i forbindelse med brugerens check-in få overblik over personen med billede, ind- og udgangstider samt andre relevante data på sin skærm. Det giver sikkerhed og overblik! For yderligere sikkerhedskontrol er det også muligt at koble flere enheder sammen samt udstyre adgangskontrollen med overvågningskamera.

Vores adgangskontrol kan skabe overblik og sikkerhed på enhver lokation, fordi vores løsning kan tilpasses nøjagtigt dit behov. Det betyder, at vores tekniske installation i høj grad bliver brugt ved byggepladser, gangveje til skibe, lagerområder, ISPS-områder, offshore-enheder, mobile plants og flere andre steder. Hvis du er i tvivl om vores mobile adgangskontrol kan være en effektiv løsning på din lokation, så er det helt gratis og uforpligtende at kontakte os. For nogle virksomheder er det kontrolelementet, der er den afgørende faktor. For andre virksomheder drejer det sig om sikkerhedsoptimering og vagtfaciliteter. Andre igen er fokuseret på person- og timeregistrering af medarbejdere og eksterne virksomheders tidsforbrug på lokationen. Kappendrups mobile adgangskontrol – Check-point eller Site-control – løser dit behov, fordi vi kan skræddersy den til netop dit behov!

Automatisk statistik – Mere kontrol med færre ressourcer

Du opretter nemt og hurtigt en bruger i systemet, som du herefter kan give et personligt ID-kort, som giver adgang til at gå ind og ud af vendekorset. Alle brugerens ind- og udgangstider bliver herefter automatisk registreret i systemet. Det giver dig mulighed for hurtig udtrækning af statistikker, som herefter kan bruges til forskellige formål – fx kontrol af tidsforbrug, data til effektivisering eller oversigt ifm. sikkerhedsprocedure. Flere af vores kunder bruger det bl.a. til at kontrollere, at deres eksterne samarbejdspartnere har brugt den tid på pladsen, som de har angivet. Andre analyserer på statistikkerne til at finde de mest effektive arbejdsgange på lokationen. Vores adgangskontrol giver dig mange muligheder for kontrol med færre ressourcer, fordi vi har samlet effektive og automatiserede systemer i ét mobilt adgangskontrolsystem.

Check-point & Site-control

Vores mobile adgangskontrol fås i to variationer: Kappendrup Check-point og Kappendrup Site-control. Og begge variationer kan tilpasses og udvides efter behov ned til mindste detalje. Check-point er løsningen med en eller flere check-points – dvs. vendekorssystem el. ”turnstyles” – hvor der ikke er behov for bemanding. Site-control er den optimale løsning til et adgangskontrolsystem med fuld eller delvis bemanding, fordi adgangskontrollen er indrettet i en 20-fodscontainer, der er komfortabel for personalet i al slags vejr. Fælles for begge variationer er, at de er driftssikre: Begge løsninger vil således udløse alarm ved forsøg på forcering – selv ved strømsvigt, da systemet er i stand til at køre offline. Uanset, om du har behov for et komplet adgangskontrolsystem med vagtfaciliteter eller mobil adgangskontrol efter behov, så opsættes systemerne let alle steder, hvor du har brug for adgangskontrollen. De er mobile og fleksible og bygget til at opfylde dit behov – også selvom behovet ændrer sig løbende!

Holdbart kontrolsystem

Vi ved, at vores adgangskontrolsystemer er holdbare, fordi de bliver brugt ved selv de mest krævende forhold. For eksempel har Mærsk brugt vores adgangskontrol til renoveringen af deres boreplatform Mærsk Giant, der skulle registrere ombordværende personale. Systemet bestod af et mobilt dobbeltanlæg med 2 vendekors. Der blev brugt Unilock software til områdevisning og billedvisning. Fire forskellige PC-klienter arbejdede sammen (Guardoffice, Permitoffice, Siteoffice og Mærsk Giant). Og der blev opsat storskærm med billedvisning af registreringer. Under renoveringen klarede adgangskontrollen følgende resultater: Mere end 1600 personer i databasen. Mere end 2000 tidsstemplinger i døgnet. Mere end 250.000 ind- og udlæsninger i alt. Og adgangskontrollen led på ingen måde overlast. Uanset, hvor stort eller småt dit behov er for kontrolsystem, så kan vi med garanti løse det!

Leje eller køb af adgangskontrol?

Det er både muligt at købe og leje vores adgangskontrolsystemer. Har du kun brug for en midlertidig adgangskontrol, kan du med fordel vælge at leje vores system. Har du et tilbagevendende behov for adgangskontrol, så vil det oftest være den bedste økonomiske løsning at købe vores adgangskontrol. Hvis du er i tvivl om, hvilken løsning der passer dit behov bedst, så rådgiver vi dig gerne om fordele og ulemper ved begge løsninger. Vi er ærlige, og vi kan rådgive dig med den største ekspertise, fordi vi selv har udviklet adgangskontrollen, og fordi vi har erfaringer med mange forskellige behov gennem vores kunder. Kontakt os for uforpligtende vejledning, rådgivning og tilbud, så finder vi frem til den bedste løsning for din situation. Brug den kontaktmåde, der passer dig bedst: Du kan ringe på telefon 64 85 13 93, skrive på mail til mail@kappendrup.dk eller bruge den nedenstående kontaktformular. Vi reagerer hurtigt, og vi er leveringsdygtige i hele verden. Kappendrup ApS er din sikre tekniske leverandør!

Hør mere om vores mobile adgangskontrol

    Min henvendelse drejer sig om: