64 85 13 93 mail@kappendrup.dk

Blikarbejde

+45 64 85 13 93

Blikarbejde fra kyndig blikkenslager på Fyn

Blikarbejde skal udføres af en professionel og dygtig blikkenslager, hvis resultatet skal være i top. Det kræver viden og erfaring at skabe de bedste løsninger. Og det kræver kvalitetsbevidsthed og kreativitet at lave det blikarbejde, der matcher dit behov og budget. Dét kan en professionel blikkenslager!

Har du brug for nye tagrender eller nedløbsrør? Flot taginddækning? Installation af tagbrønde? Montering af zink på kviste? Eller måske zinkbeklædning af en karnap? Vindueslister? Eller inddækning af skorstenen? Hos Kappendrup ApS løser vi mange former for blikarbejde, og vores erfarne blikkenslager giver altid uforpligtende sparring til dit projekt, så du er sikker på at få den rigtige løsning for dig. Vores blikløsninger er moderne og langtidsholdbare, og de vil med garanti glæde dig i lang tid. Det er et arbejde, der både giver flot design og praktisk funktionalitet. Derfor er det også vigtigt, at du anser arbejdet som en investering i din bolig. Det skal du, fordi veludført blikarbejde kan være med til at højne din ejendoms værdi. I visse typer blikopgaver kan der imidlertid også gælde betingelser, som løsningen skal leve op til, og derfor er det vigtigt, at du altid får hjælp fra en blikkenslager – uanset opgavens størrelse.

Kappendrup ApS er din lokale blikkenslager, der hjælper fra idé til endelig udførsel. Vi kan med vores erfaring og viden komme med inspiration og vejledning. Og vi kan skabe netop det resultat, du drømmer om og holde håndværkskvaliteten i top. Vi hjælper både private, virksomheder og offentlige institutioner, og vi laver blikarbejde på hele Fyn.

Få uforpligtende sparring og tilbud fra din lokale blikkenslager

Der skal stilles høje krav til blikarbejde, fordi det er løsninger, der skal holde i mange år og fungere upåklageligt. Derfor er det vigtigt, at du vælger en blikkenslager, som du har tillid til, kan løse opgaven på bedste vis og til den rigtige pris. Det kan vi hos Kappendrup ApS. Vi har en lang historie for kvalitet og gode løsninger, og det er din garanti for kompetent udførsel. Du skal derfor ikke blot vælge os, fordi vi er lokale på Fyn – Otterup, Søndersø, Bogense og Odense – men snarere fordi vi er dygtige til blik og VVS. Vi løser både små og store blikopgaver, og det er altid løsninger, der tager udgangspunkt i dit behov. Endvidere er vi eksperter på El og VVS, så du kan være sikker på, at vores arbejde altid tager højde for det samlede billede. Det er din sikkerhed for, at der ikke opstår uforudsete problemer. Og vi tilbyder selvfølgelig også vedligehold af blikarbejde.

Kappendrup ApS er din lokale fagmand inden for blikarbejde, og vi udfører arbejdet hurtigt og effektivt. Kontakt os derfor blot med det samme og fortæl os om dit blikprojekt. Det er helt uforpligtende at kontakte os, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på opgaven. Du kontakter os nemt enten på telefon 64 85 13 93, på mail mail@kappendrup.dk eller ved at bruge nedenstående kontaktformular. Vi vender hurtigt tilbage til dig, så vi i samarbejde kan finde den bedste løsning til dig.

Hvilket blikarbejde skal du have lavet?

    Min henvendelse drejer sig om: