64 85 13 93 mail@kappendrup.dk

Gaskedler

+45 64 85 13 93

Det er både godt for miljøet og din økonomi at fyre med naturgas! Mange forhold bidrager til, at gasopvarmning er den mest optimale og nemmeste form for varmekilde sammenlignet med andre energiteknologier. Men hvis du i dag har en gaskedel af lidt ældre dato, er der en væsentlig besparelse ved at udskifte den til en ny og moderne gaskedel. Det kan vi hjælpe med! Og hvis du er i tvivl om, hvorvidt det kan betale sig for dig at udskifte den nuværende gaskedel, så tilbyder vi en grundig gennemgang af din varmeøkonomi, så du kan se, om det kan betale sig for dig at skifte gaskedel.

Under alle omstændigheder er det en god idé med et grundigt tjek af dit varmebehov, før du køber ny gaskedel eller i det hele taget skifter fra anden varmekilde til gasfyr. Der er en tydelig sammenhæng mellem størrelse på gaskedlen og dens ydelse, så ved at undersøge dit varmebehov, kan vi sammen finde den type gaskedel, som giver dig den bedste løsning og varmeøkonomi.

Det er helt enkelt – vi gennemgår dit varmebehov og viser dig, hvad der er den bedste og mest økonomiske løsning for dig. Sådan får du den løsning, der passer til en miljøbevidst tankegang – og som passer til prisen. Det behøver nemlig ikke at være dyrt at være miljøbevidst. Tværtimod, når det handler om varme.

Vi tilbyder også et abonnement, hvor du får en serviceaftale, der tager hånd om din gaskedel. Så ved du, at alt er, som det skal være, og gaskedlen bliver ved med at yde sit maksimale.

Professionel installation og service af gaskedel

Hos Kappendrup ApS samarbejder vi med Gastech-Energi om gaskedler. Det gør vi, fordi de har den bedste produktserie inden for gasanlæg, der tilbyder en solid driftssikkerhed og -økonomi. Du kan se deres produktoversigt her. Desuden tilbyder Gastech Energi en gennemsigtig og landsdækkende serviceaftale til din gaskedel, hvor vi – blandt andre – er servicemontører. Så ved du, at du altid kan få hjælp til dit anlæg, når du har behov for det. Se de forskellige serviceaftaler og priser her. Og hvis du er i tvivl om alt fra valg af anlæg til serviceaftale, så giver vi altid en ærlig sparring og rådgivning.

Du kan være helt sikker på, at vores ekspertise inden for gaskedler fra Gastech-Energi er i top. Der er nemlig strenge krav til at blive samarbejdspartner, som bl.a. indebærer specialuddannelse på deres uddannelsescenter. En uddannelse, der i høj grad koncentrerer sig om miljøbevidsthed. Derfor ved vi, at vores løsninger både er gode for miljøet og for din varmeøkonomi.

I slutningen af det sidste århundrede blev der stillet spørgsmål ved, om det er sikkert at fyre med gas. Og svaret er klart! Ja, det er sikkert at fyre med gas! Du bør selvfølgelig sørge for, at kedlen regelmæssigt efterses – og hvis der er skader, så skal de repareres og udbedres. Med et serviceabonnement til din gaskedel sørger vi for, at dit anlæg altid er i topform.

Brug en fagmand både når du skal have råd og vejledning, og når gaskedlen skal sættes op og efterses! Det er din sikkerhed for, at kvalitet, sikkerhed og pris er bedst.

Kontakt os og få en snak om dit varmebehov! Så finder vi en god løsning. Ring på 64 85 13 93, skriv en mail til mail@kappendrup.dk eller brug kontaktformularen herunder.

Få et uforpligtende tilbud på en ny gaskedel

    Min henvendelse drejer sig om: