64 85 13 93 mail@kappendrup.dk

Elinstallation

+45 64 85 13 93

Elektriker og elinstallatør på Fyn

Elinstallation kræver høj faglig viden og god erfaring. Installationen skal ikke blot virke optimalt – den skal også sikres optimalt. Det gælder uanset om dit behov for en elektriker drejer sig om en kompleks eller simpel elinstallation. Det ved vi hos Kappendrup ApS: Vi har løst tusindvis af opgaver inden for elarbejde. Elarbejde, der altid er udført professionelt og med tilfredse kunder som resultat. Det handler om at få de løsninger, der løser dit behov på bedste vis samtidig med, at der bliver taget hensyn til energioptimering og driftssikkerhed. Det kræver erfaring, højt vidensniveau og selvfølgelig de rigtige autorisationer.

Behovet for el-løsninger spænder vidt: Det kan være, at du har behov for flere stikkontakter i din bolig, der gør strøm til dine enheder mere tilgængelige i dagligdagen. Eller det kan være, at du kunne tænke dig kontakter med lysdæmper til hyggelige anledninger. Det kan også være, at du har behov for at få renoveret og energioptimeret din ejendoms gamle elinstallationer – eller måske du skal have den bedste el-løsning til dit nybyggeri. Eller måske er du interesseret i mere kompleks elinstallation som intelligente styresystemer, dataanlæg, sikringsanlæg, overvågningssystemer eller noget helt andet. Det kan også være, at du har et problem med din el, som kræver en fejlfinding. Eller også er det tid til service og vedligehold af dine elinstallationer.

Uanset hvad dit behov for en elektriker eller en elinstallatør er, så kan du være sikker på, at Kappendrup ApS kan løse opgaven i højeste kvalitet. Vi er din pålidelige sparringspartner i idé- og udregningsfasen, og vi er din kompetente installatør i udførslen. Kappendrup ApS løser opgaver for både private, virksomheder og offentlige institutioner, og vi laver elektrikerarbejde på hele Fyn fra vores base på Nordfyn, men vi kommer også til resten af Danmark efter aftale.

Få uforpligtende tilbud på elinstallation fra autoriseret elektriker

Du skal stille høje krav til din elektriker uanset opgavens størrelse. Elarbejde handler om tillid: Tillid til, at opgaven er løst på bedste vis; tillid til, at opgaven er løst, så den gavner dit elforbrug; og tillid til, at elinstallationen er sikker og lovlig. Derfor er det vigtigt, at du har høje krav til din elektriker. Det gør, at du kan sove trygt om natten og åbne elregningen uden den byder på grimme overraskelser. Kappendrup ApS bygger på mere end 100 års erfaring med El – og vores erfaring er din garanti for kvalitet. Kvalitet, der bygger på høj viden og service. Vi er autoriseret på både El og VVS, og vi hjælper dig professionelt fra ide til endelig udførsel. Vi er din elektriker på hele Fyn, og vi løser små som store el-opgaver.

Kappendrup ApS er din lokale ekspert i elinstallation, og vi løser din opgave hurtigt og effektivt. Det er gratis og uforpligtende at kontakte os, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din opgave. Kontakt os på din foretrukne måde: På telefon 64 85 13 93, e-mail på mail@kappendrup.dk eller brug kontaktformularen her på siden. Så finder vi hurtigt frem til den bedste løsning til dig!

Hvilken El-opgave skal du have løst?

    Min henvendelse drejer sig om: