64 85 13 93 mail@kappendrup.dk

Stoker- og Træpillefyr

+45 64 85 13 93

Spar penge på varmebudgettet med træpillefyr

Moderne træpillefyr har vundet stor udbredelse, fordi de er enormt effektive, nemme at vedligeholde og kan i mange tilfælde give store årlige besparelser på varmebudgettet. Vi har i Kappendrup ApS haft mange kunder, der har fået markante varmebesparelser, der har gjort tilbagebetalingen på pillefyret meget kort. Et træpillefyr handler dog ikke kun om god økonomi. Det handler især om deres energieffektivitet, der i kombination med fyring af træpiller gør løsningen væsentlig mindre miljøbelastende end traditionelle varmeløsninger som oliefyr og elvarme. Men et træpillefyr handler for mange især også om driftssikkerhed og bekvemmelighed. Vores løsninger fungerer, er sikre, og vi kan opsætte dem til at matche dit behov, hvad enten det skal køre automatisk eller med en lille mængde manuelt arbejde.

Kappendrup ApS har mange års erfaring med installation af træpillefyr hos private, hvor vi har skabt bedre varmebudgetter i mange forskellige typer boliger. Vores erfaring viser, at en gennemsnitlig dansk familie kan regne med at spare op til 60% på varmeregningen i forhold til et oliefyr – i nogle tilfælde har vi lavet besparelser på helt op til 70% med træpillefyr, hvor boligen før var opvarmet med elvarme. Derudover skal man også medregne en endnu større værdi af vores løsninger, fordi de kræver minimalt vedligehold, og driftssikkerheden giver ro i sindet.

Træpillefyr, Stokerfyr eller pillefyr? Der er mange forskellige muligheder, når det kommer til valg af varmesystem, og det kan hurtigt være svært at gennemskue, hvad man skal vælge. Og ikke mindst hvilken løsning, der giver det bedste langvarige resultat. Hos Kappendrup ApS sætter vi os ind i dit behov og forbrug samt din ejendom. Det gør vi for at finde frem til den bedste løsning for netop dig. Vi forklarer dig grundigt dine muligheder, og vi viser dig gerne udregninger for den bedste løsning, så du kan være helt sikker, når du træffer dit valg af fyr. Uanset om løsningen hedder træpillefyr, stoker eller pillefyr. Det er selvfølgelig helt uforpligtende at få vores vurdering og løsningsforslag. Og hvis du er i tvivl, om det kan betale sig rent økonomisk at skifte til et moderne træpillefyr, så får du ærligt og klart svar. Kappendrup ApS bygger på tillid, højt vidensniveau og stor erfaring – og det kommer dig til gode lige fra udregning til endelig installation til efterfølgende serviceeftersyn.

Installation og service af træpille- eller Stokerfyr

Det er ikke nok kun at finde det træpillefyr, der matcher dit behov bedst. Det skal også installeres og indstilles på bedste vis! Pillefyrets energibesparende evne findes især i den rette installation, der får fyret til at præstere optimalt. Det kræver viden og erfaring. Hos Kappendrup ApS holder vi os altid opdaterede på den seneste viden inden for træpillefyr, og vores store erfaring med installation af forskellige typer fyr i mange slags ejendomme gør, at vi kan give dig den bedste løsning. En løsning, der altid er tilpasset dit behov og mulighederne i din bolig.

Vi har ikke kun erfaring med forskellige typer af træpillefyr og stokerfyr, men vi er har også arbejdet med mange forskellige mærker og modeller. Og vores erfaring er klar: Kvalitets anlæg betaler sig! For det første, fordi der er visse lovkrav, som pillefyrene skal leve op til nu og i fremtiden. For det andet, fordi de gode træpillefyr har et lavt elforbrug, der gør den samlede energiregning billigere. For det tredje har de oftest også en længere forventet levetid, som igen er godt for totaløkonomien. Derfor betaler kvalitet sig, når det kommer til valg af pillefyr. Hos Kappendrup ApS bruger vi kun installationer, som vores kvalitetsbevidsthed kan stå inde for. Vi er bl.a. specialiseret i Woody og Scotte-pillefyr og dermed også certificeret RTB-forhandler. Desuden er vi også specialiseret i TwinHeat Stokerfyr, der er velegnet til både private og erhverv, der har brug for fleksibilitet i forhold til brændselstyper. En fleksibilitet, der kommer af, at stokerfyret effektivt kan fyre med mange former for brændsel: Korn, flis, træpiller, spåner og andre former for biobrændsel.

Service af dit træpillefyr er alfa og omega for, at det bliver ved med at yde optimalt og driftssikkert. Dit anlæg kører mange timer om året, og der vil uundgåeligt opstå slidtage af systemet. Her kommer vores service og vedligeholdelse af dit træpillefyr ind i billedet. Hos Kappendrup ApS har vi fleksible service- og vedligeholdelsesløsninger til træpillefyr, hvor du med en fast lav pris kan være sikker på, at din installation vil blive ved med at fungere optimalt. Undgå driftsstop og ineffektiv brænding med en fast serviceaftale hos os!

Få uforpligtende tilbud på træpillefyr/Stokerfyr

Træpillefyret er med god grund en af tidens mest populære varmeløsninger. Det bliver i langt de fleste tilfælde hurtigt tilbagebetalt. Det er driftssikkert. Og det kræver ikke mindst kun en minimal arbejdsindsats at holde fyringen kørende. Hvis du har tænkt på at skifte til træpillefyr, så vil vi gerne rådgive og vejlede dig om din situation og dine muligheder. Vi skaber sikre og professionelle installationer gennem højt vidensniveau og stor erfaring. Lad det komme dig til gode: Indhent et uforpligtende tilbud på træpillefyr fra Kappendrup ApS, så har du det komplette overblik.

Vi installerer og servicerer træpillefyr på Fyn – og resten af Danmark ved aftale – og særligt i vores nærområde på Nordfyn har vi installeret mange anlæg. Du skal blot kontakte os på din foretrukne måde: Ring på 64 85 13 93, skriv til mail@kappendrup.dk eller brug kontaktformularen, så finder vi i samarbejde den bedste løsning til dig – selvfølgelig til en skarp pris.

Vil du vide mere om Stoker- eller træpillefyr?

    Min henvendelse drejer sig om: