64 85 13 93 mail@kappendrup.dk

Belysning

+45 64 85 13 93

Belysning til ethvert behov

Lys skaber udtryk, stemning og stil, men det er ikke altid nemt at få skabt den helt rette belysning. Hos Kappendrup ApS er vi eksperter i at skabe nøjagtig den belysningseffekt, du drømmer om eller har behov for. Vil du have belysning i din bolig, der passer til de forskellige rum? Eller intelligent og automatisk belysning? Måske er du interesseret i at få skabt en flot oplyst indkørsel eller indgangsparti til ejendommen? Vi laver professionelle belysningsløsninger til både private og erhverv, som altid er tilpasset til behovet og mulighederne. Det giver dig en løsning, du bliver glad for i lang tid, fordi vores fagkyndighed og erfaring i kombination med pålidelige materialer er din garanti for en driftssikker og energivenlig løsning.

Det kan også være, at du er interesseret i at få reduceret dit elforbrug og få en mere energivenlig belysning. Vi brænder for at energioptimere, fordi det gavner miljøet, men især også fordi det skaber håndgribelige besparelser, der er til at føle på. Og netop belysningen er én af de steder, hvor vi næsten altid kan skabe besparelser – uanset ejendomsforhold. Vi har således hjulpet alt fra studerende i mindre lejligheder til familier i villaer til større virksomheder med at reducere deres elforbrug gennem moderne belysningsløsninger.

Få ny belysning på Fyn

Kappendrup ApS har til huse på Nordfyn, hvor vi hjælper mange lokale kunder, men vi dækker dagligt hele Fyn og kommer også ud til resten af Danmark jævnligt. Vi hjælper dig effektivt og hurtigt videre med din belysningsopgave – uanset om den er privat eller i erhvervsregi – og en samtale med os er helt uforpligtende. Kontakt os på din foretrukne måde: Brug kontaktformularen, ring eller send os en mail. Kontakten med os er gratis og forpligter ikke. Og vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på dit projekt samt en præcis tidsramme. Dét er kompetente og moderne belysningsløsninger til ethvert behov!

Fortæl os om dit behov for ny belysning

    Min henvendelse drejer sig om: