64 85 13 93 mail@kappendrup.dk

VVS-installation

+45 64 85 13 93

Autoriseret VVS-installatør

Lad fagmanden stå for VVS-installation i dit hus! Så ved du, at installationerne er lovlige, sikre og økonomisk forsvarlige. Vi kender markedet, de nyeste produkter og de bedste løsninger! Vi lytter og sætter os ind i dine behov og ønsker – og derfor kan vi give de råd og den vejledning, som du har brug for. Vores lange erfaring og høje faglige viden er din garanti for veludført VVS-arbejde.

Et effektivt vand- og varmesystem giver et godt og sundt indeklima og en god varmeøkonomi. Hvis vand- og varmesystemet ikke fungerer optimalt, så tager det længere tid, før dit hjem er opvarmet. Det kan du både mærke på temperaturen i huset og aflæse på varmeregningen – et ineffektivt varmesystem er nemlig dyrt i drift. Det går også ud over indeklimaet og komforten i boligen, hvis varmesystemet ikke er på toppen. For store temperaturforskelle giver en fornemmelse af træk, som skaber ubehag, og gør, at der i perioder skrues unødigt højt op for varmen.

Vi tilbyder en grundig gennemgang af dit VVS-system, så vi er helt sikre på, at det fungerer optimalt. Vi tilbyder selvfølgelig også løbende service, professionel varmestyring og levering og opsætning af nye varmeinstallationer. Hos Kappendrup ApS er vi autoriseret VVS-installatør, og vi laver alle former for VVS-arbejde. Vi laver VVS-løsninger for både private og erhverv.

Det er vigtigt, at installation og vedligehold af varmeanlæg bliver udført korrekt og i overensstemmelse med gældende regler. Med os som partner har du en garanti for, at arbejdet altid er i orden.

Du er altid velkommen til at kontakte os for råd, vejledning og en fast pris på opgaven.

Pumper til brugsvand og varme 

Vi installerer moderne automatik til varmestyring og monterer lavenergipumper på eksisterende anlæg. Vi går jeres vand- og varmesystem grundigt igennem, så I får de pumper, der passer til jeres system.

Med den rigtige pumpeteknologi bliver vandet i radiatorsystemet fordelt effektivt, så I får en hurtig, behagelig og økonomisk opvarmning af rummene. Den rigtige pumpeteknologi sikrer også, at I altid har et stabilt vandtryk fra alle armaturer.

Læse mere om varmepumper under fanen ’Varmepumper’. Her kan du læse om de fem mest almindelig typer af varmepumper og om, hvad de hver i sær egner sig til.

 

Gas er ikke bare varm luft!

Gasnettet i Danmark har vokset sig stort, og det er vidt forgrenet. Det har været en betydelig investering for samfundet, som vi blandt andet kender fra de store gasfelter i Nordsøen. Desuden sker der pt. en udbygning af biogasanlæggene, som flere steder kan overtage distributionsnettet. Så gas er en sikker og vedvarende energikilde.

I forbindelse med boligopvarmning er gas en mere attraktiv energikilde end nogensinde før, da produktudviklingen inden for fyring med gas har været gennem en markant udvikling de senere år. For dig betyder det, at du med gas er sikret en god og billig varmekilde!

Men for at få fuldt udbytte af et gasanlæg kræver det, at det er tilpasset sine behov og i øvrigt er i god stand og rigtigt tilsluttet. Hvis din gaskedel er gammel eller har en forkert dimension i forhold til dit forbrug, får du ikke det rigtige udbytte – hverken mht. til varme eller økonomi. Læs mere om vores løsninger inden for gaskedler her.

Kontakt os og få en god snak om VVS-løsninger, der giver god varme og økonomi. Kappendrup El & VVS kender faget og kan rådgive om den bedste løsning til din nye eller eksisterende VVS-installation. Ring på 64 85 13 93, skriv til mail@kappendrup.dk eller brug nedenstående kontaktformular.

Skal vi snakke om din VVS-installation?

    Min henvendelse drejer sig om: