64 85 13 93 mail@kappendrup.dk

Smedearbejde

+45 64 85 13 93

Professionelt smedearbejde til dit behov

Godt smedearbejde kræver viden og erfaring, fordi det ofte drejer sig om unikke løsninger, der skal kunne modstå en vis belastning. Derfor skal du bruge en professionel smed, der forstår dit behov. Men du skal også bruge en uddannet smed, fordi forskellige typer opgaver kræver forskellige teknikker og redskaber. Disse værktøjer har en erfaren smed, og de er afgørende for, at du kan få det bedste smedearbejde til den rigtige pris. Hos Kappendrup ApS er vi din erfarne og professionelle smed, der kan levere det resultat, som du har behov for.

Kunne du tænke dig en unik port eller låge til din ejendoms indgangsparti? Måske udvide boligen med en altan? Eller få en specialfremstillet ståltrappe? Hegne et område ind med smedejern? Få din trappe til at skille sig ud med jerngelændere? Eller skal du bruge stålkonstruktioner til dit projekt?

Uanset hvad dit behov for smedearbejde er, så kan vi hos Kappendrup ApS hjælpe dig på bedste vis. Vi laver alt inden for smedefaget, og vi har eget smedeværksted til rådighed, men vi kan også løse opgaver direkte ude hos dig. Vores smedearbejde er moderne og holdbart, og vi er altid behjælpelig med materialevalg og design, så du får den løsning, du kunne tænke dig. Arbejdet – uanset om den er stor eller lille – bliver altid udført af en professionel smed, som er din garanti for en god og sikker løsning.

Kappendrup ApS er din lokale smed, hvor vi med base på Nordfyn dækker hele Fyn. Vi laver både smedearbejde for private og erhverv. Og vi er mede hele vejen i processen fra idé til endelig udførsel, så du kan få det bedste resultat. Et resultat, som vi altid kan stå inde for, fordi vores kvalitetsbevidsthed og erfaring er din sikkerhed for et veludført smedearbejde.

Uforpligtende tilbud på smedearbejde på Fyn

Vi er din lokale smed på Fyn, men det er ikke den eneste grund til, at du skal vælge os til dit smedearbejde. Du skal vælge os, fordi der skal stilles høje krav til opgavens udførsel. Det skal der ikke mindst, fordi det er løsninger, som skal bringe glæde og funktionalitet i hverdagen, men som også skal kunne holde til at blive brugt i lang tid. Vælg os derfor ikke kun til dit smedearbejde, fordi vi er lokale; vælg os, fordi vi er dygtige! Vores kompetencer vil komme dig til gode i mange år. Og vi tilbyder selvfølgelig også vedligeholdelse af smedarbejde, hvis behovet opstår.

Kappendrup ApS er din fagmand inden for smedeopgaver. Vi arbejder hurtigt og effektivt med dine behov for øje. Det er helt uforpligtende både at kontakte os og få et tilbud fra os. Fortæl os derfor blot om dit projekt, så giver vi gerne professionel sparring og rådgivning. Kontakt os på din foretrukne måde: Telefon 64 85 13 93, mail på mail@kappendrup.dk eller brug kontaktformularen her under. Vi reagerer hurtigt på din henvendelse, så vi i samarbejde kan finde frem til den løsning, der passer dig og dit behov bedst.

Har du en opgave til vores smed?

    Min henvendelse drejer sig om: