64 85 13 93 mail@kappendrup.dk

Kontakt

+45 64 85 13 93

Bliv klar over dine muligheder

Tekniske installationer, VVS og EL er oftest forbundet med et væld af muligheder. Det betyder, at en stor del af vores arbejde handler om vejledning, rådgivning og sparring. Det kan fx være uoverskueligt at vide, hvor man skal begynde, hvis man vil optimere boligens energiforbrug. Hvilken fyringsmetode skal man vælge? Hvordan med boligens gamle EL- og/eller VVS-installationer? Eller hvordan får man skabt moderne belysningsløsninger, der kan tilpasses forskellige situationer?

Vi rådgiver dagligt i emner som disse – og det er helt uforpligtende! Vil du høre mere om dine muligheder med EL- og VVS-installationer, så kontakt os. Vi kommer gerne ud og besøger dig dér, hvor projektet er og vejleder om det samt giver et uforpligtende tilbud. Vi har base på Nordfyn, men vi dækker hele Fyn og kommer også gerne ud til projekter i resten af landet efter aftale.

Kontakt os med det samme

    Min henvendelse drejer sig om:

    Kappendrup ApS er dit sikre og professionelle valg, når det drejer sig om EL, VVS og tekniske installationer. Og det ligger os meget på sinde, at vores kommunikation foregår i øjenhøjde, så den er forståelig. Derfor er kontakt med os også helt uforpligtende. Vores løsninger er ikke kun solidt håndværk: Det er også klar kommunikation. Det betyder, at en aftale med os er en aftale, som du kan stole på. En aftale, der altid er grundlagt på gratis og uforpligtende samtale og tilbud med en klar tidsramme. Kontakt os ved at bruge kontaktformularen, sende en mail eller ringe til os. Vi er altid tilgængelige og reagerer hurtigt på din henvendelse. Og vi er vant til både at hjælpe private såvel som erhvervskunder.

    EL- og VVS-arbejde handler om tillid. Tillid til, at arbejdet bliver udført på bedste vis, til den rette pris og inden for den fastsatte tidsramme. Hos Kappendrup ApS er vores kunders tillid til os altafgørende. Derfor sørger vi altid for at have den rette faglige viden, som vi løbende supplerer med yderligere uddannelse i den nyeste viden for vores felt. Det betyder, at du kan være sikker på at få opgaven løst på bedste vis – og med de rette autorisationer og certificeringer. Endvidere er vores tilbud altid uforpligtende, fordi vi ved, at de er konkurrencedygtige. Og vores tidsrammer er altid realistiske, fordi de tager udgangspunkt i opgavens konkrete situation.

    Værksted og kontor