64 85 13 93 mail@kappendrup.dk

Offshore

+45 64 85 13 93

Offshore EL- og VVS-installatør

Det kræver særlig viden og erfaring at løse offshore EL- og VVS-opgaver. Endvidere er det af største vigtighed, at opgaverne bliver udført professionelt af kompetente fagfolk, da løsningerne skal være driftssikre og fejlfri for at garantere optimal sejltid. Hos Kappendrup ApS har vi i mange år hjulpet danske såvel som internationale rederier med de bedste EL- og VVS-løsninger til skibene. Vi ved, hvor vigtigt det er, at systemerne fungerer optimalt for at have en effektiv drift. Og vi ved, at der stilles høje krav til, at opgaverne bliver løst hurtigt og sikkert. Hurtigt, så transporten kan genoptages. Sikkert, så skibene ikke får brug for at søge dock før planlagt. En sikring, der bl.a. kan findes i, at vi har de krævede søfartspapirer – STCW-certifikater og GWO-certifikater – der gør, at vi kan arbejde på fartøjer i drift.

Kappendrup ApS kan være jeres offshore elektriker og tekniker i hele verden. Vi er fleksible og effektive. Og vores viden og erfaring er garanti for, at arbejdet er udført i højeste kvalitet. Vi er autoriseret på både EL og VVS, og vi løser enhver installationsopgave. Offshore-arbejde har i lang tid været en af vores specialydelser, som er efterspurgt i hele verden. Efterspurgt, fordi vi løser et væld af opgaver hurtigt og effektivt, da vi i mange tilfælde har erfaring med dem fra tidligere lignende opgaver. Vi løser både akutte problemer, og vi kommer til planlagte opgaver. Og har således særlig god erfaring med installationer for PA, LAN og 3G/4G-internetforbindelser på skibe. Fælles for løsningerne er, at vi kommer forberedt, fordi vi ved, hvilke problemer vi kan forvente at støde på. Det betyder, at vi i mange tilfælde kan løse opgaverne hurtigere og billigere, end vores kunder havde forventet. Og det har bragt os så vidt som på opgaver i bl.a. Norge, Holland, Belgien, England og Polen. Sågar Togo og Ghana har været blandt vores rejsemål.

Fejlfinding, udbedring, gennemtestning

Hos Kappendrup ApS tager vi os af alle led i processen med tekniske offshore installationer. Vi er grundige i vores fejlfinding, der giver os det fulde overblik over eventuelle problemer. Vi bruger vores høje faglighed og erfaring til at udbedre problemer professionelt, driftssikkert og holdbart. Og vores løsninger gennemtestes i dybden, som din sikring for, at driften kan genoptages. Dét er offshore EL- og VVS-arbejde, der har gjort vores kompetencer anerkendt og efterspurgt globalt. Kontakt os med det samme, hvis du har en opgave, vi skal løse hurtigt og professionelt. Så er I sikret, at problemerne ikke bliver gentagende problemer til gene for rederidriften. Det er uforpligtende at kontakte os, og vi har i flere tilfælde oplevet, at vores viden og erfaring allerede har løst problemer i forbindelse med kontakten. En aftale med os er altid en aftale, der holder, og vi sætter en ære i kvalitetshåndværk. Håndværk, der hurtigt betaler sig at lade os udføre. Ring på +45 64851393, skriv en mail til mail@kappendrup.dk eller brug nedenstående kontaktformular.

Brug for hjælp til offshore EL og VVS-arbejde?

    Min henvendelse drejer sig om: